Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

2x IF Award 2024 voor BergHOFF!

2x IF Award 2024 voor BergHOFF!

TWEE iF DESIGN AWARDS 2024 in de pocket, en wel voor onze fantastische Leo Balance en Leo Phantom kookgerei. Stel je voor, tussen 11.000 inzendingen uit 72 landen, springen ónze ontwerpen in het oog van een 132-koppige jury. Ja, je leest het goed. Met hun unieke mix van duurzaamheid, stijl en functionaliteit, zet dit kookgerei de nieuwe standaard in 'keuken' design. BergHOFF blijft de kitchen scene herdefiniëren - en hoe!

LEO BALANCE KOOKGEREI
Nu over Leo Balance – dit is niet zomaar een kooklijn. Het is de kroon op onze duurzaamheidsstrategie. Vervaardigd uit gerecycled aluminium en afgewerkt met BergHOFF’s eigen PFAS-vrije CeraGreen anti-aanbaklaag, is dit een ecologische must-have. Snel, gelijkmatig en zonder hotspots je maaltijd bereiden? Leo Balance regelt het.

Leo Balance is er in twee hippe kleuren: 'Moonmist'-grijs en 'Sage'-groen. Licht, handig en uitgerust met een doorzichtig deksel om je kookkunsten in het oog te houden. Die deksels hebben ook nog eens een slimme zeeffunctie en een speciale lepelsteun. En over de handvatten hoef je je geen zorgen te maken – die blijven lekker koel.

Leo Balance kookgerei

LEO PHANTOM KOOKGEREI

Gemaakt van gerecycled gegoten aluminium, combineren ze hoogwaardige materialen met een innovatief, minimalistisch design. Lichtgewicht, maar stevig, ze zijn een droom om mee te werken in de keuken.

En dan hebben we het nog niet eens over de coating gehad. De Leo Phantom is bekleed met BergHOFF’s eigen gezonde, PFAS-vrije CeraGreen anti-aanbaklaag. Niet alleen duurzaam, maar ook perfect voor vetarm koken. En energie-efficiëntie? Dat is waar Leo Phantom echt schittert, dankzij de optimale geleiding van aluminium en de volledige schijfbodem voor snelle en gelijkmatige verwarming.

De deksels zijn een verhaal apart. Uitgerust met zelf-besprenkelende bobbels die condens vangen en terug laten druppelen op het eten, zorgen ze voor een nóg smaakvoller gerecht. Plus, met een handige zeef-functie zijn ze niet alleen slim, maar ook superpraktisch.

En er is meer. De verwijderbare siliconen hoezen op de stoofpannen en sautépannen zorgen dat je veilig aan de slag kunt, zelfs met hete pannen. De afneembare handvatten op koekenpannen en grillpannen zijn ideaal voor compact opbergen en makkelijk gebruik in de oven. Stel je voor: een perfect ovengerecht, en dat met één hand! Plus, de stijlvol ontworpen Leo Phantom potten en pannen zijn ovenvast tot 230°C, en dat geldt ook voor de steelpan, pannenkoekenpan en wok tot 180°C. Perfect om gerechten lekker warm te houden.

En het beste van alles? De Leo Phantom kooklijn is compatibel met alle soorten kookplaten, inclusief inductie en afzuigsystemen. Uniek in ontwerp, veelzijdig in gebruik - dat is Leo Phantom van BergHOFF.
Phantom kookgerei berghoff belgium
 
Ontdek deze collecties zelf! Ga naar onze verkooppunten of duik direct in onze online shop voor meer informatie en om jouw set vandaag nog in huis te halen. Klik hier en laat je meeslepen in de wereld van eco-chic koken!

 

Meer berichten