Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

Ontdek meer over BergHOFF

BergHOFF for Business

BergHOFF for Business is de plek voor professionals. We zijn een merk van Belgische bodem gespecialiseerd in alles wat met koken te maken heeft.


Wanneer je met BergHOFF samenwerkt krijg je gegarandeerd een betrouwbare partner met bijna 30 jaar ervaring in kook – en keukengerei. 


We kunnen je helpen met verschillende toepassingen:


Shop-in-Shop

Met een eigen BergHOFF shop – in shop krijgen uw klanten de volledige BergHOFF in uw winkel.

Geen wonder dat ze dus steeds populairder worden en er al meer als 35 zijn over heel België en Nederland.


Voor een BergHOFF shop – in shop investeer je enkel in de producten, het meubel ter presentatie van de producten plaatsen wij op onze kosten. Met dit initiatief steunen we mee het “winkelhieren” om zo de lokale retailer extra te ondersteunen.


Daarnaast worden deelnemende retailers actief ondersteund via sociale media en specifieke klantenacties.

Relatiegeschenken en Kerstpakketten

Je waardering tonen voor werknemers en partners? Dat doe je met een goed relatiegeschenk. Beloon het werk en inzet met hoogwaardige designproducten uit ons veelzijdige BergHOFF gamma. Bovendien kunnen deze gepersonaliseerd worden. Zowel het product als de verpakking waar het in zit. Met een product wat je dagdagelijks gebruikt blijf je “top of mind”.


Moeite met kiezen uit ons brede gamma? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan van een vouchersysteem. De waarde bepaal je helemaal zelf, de begunstigde kiest zelf zijn product en de verzending aan huis zit inbegrepen.


Ook een samengesteld kerstpakket behoort tot de mogelijkheden. Je kan zelf kiezen uit onze uitgebreide catalogus van producten of wij helpen je met het samenstellen van een passend pakket volgens thema én budget.


Incentives & Promotional Sales

Producten waar je klanten en zakenpartners echt om geven, dat zijn incentives. Ze zorgen voor de juiste motivatie en zetten aan tot handelen.

Incentives kunnen gegeven worden in veel gevallen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bepaald product krijg je iets gratis of als iemand van je personeel een target haalt. Je geeft dus ‘iets’ extra gratis en voor niets om iemand aan te zetten tot actie. Concrete voorbeelden:


- Een geschenk wanneer je een bepaald event/opendeur bijwoont.

- Bij aankoop van een bepaald product iets gratis bij geven, bv. bij aankoop van een keuken een gratis kookpottenset.


Een incentive kan ook gepersonaliseerd worden en wanneer deze gepersonaliseerd zijn of inherent aan de verkoop is de BTW 100% aftrekbaar.

Moeilijk om de juiste incentive te selecteren? Dan bieden we de mogelijkheid aan van een vouchersysteem. De waarde van deze voucher bepaal je volledig zelf en de begunstigde selecteert zelf zijn product, verzending aan huis inbegrepen.

Co-Branding

Co – Branding is een herkenbare samenwerking tussen verschillende merken. Deze kan al dan niet tijdelijk zijn. Deze partnerships dragen bij tot wederzijds versterken van het merkimago. 


Wanneer het ene merk de geloofwaardigheid van het andere merk kan versterken komt het voordeel van co-branding echt tot uiting en zo ontstaat er een synergie tussen beide merken die elkaar versterkt.


De aanwezigheid van BergHOFF op het product staat steeds in voor kwaliteitsgarantie.

Loyaliteitsacties & Spaaracties

Loyaliteitsacties zijn waardevol op B2B niveau maar ook voor je klanten (B2C).

Relevante aanbiedingen afgestemd op de behoefte van je klanten is cruciaal om loyaliteit te belonen. 


Bovendien vormt een loyaliteitsprogramma een erg waardevolle marketingtool. Er bestaat een mogelijkheid om te werken met een “opleg” voor een bepaald product of volledig gratis.


Catalogi

Contacteer ons via belgium@berghoff.be, +32 11 92 22 22 of via dit contactformulier

Naam:*

Voornaam:*

Direct telefoonnummer:*

E-Mailadres:*

URL Website:*

Bericht:*

Door hierboven op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat BergHOFF Belgium de hierboven verstrekte persoonlijke informatie opslaat en verwerkt om u de gevraagde inhoud te bezorgen. Meer info over het privacybeleid van BergHOFF Belgium vindt u hier.