Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

Retourneren en annuleren


Hoe kan ik mijn bestelling terugzenden?


Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kan je binnen de 14 dagen je bestelling herroepen en ons het pakket terugbezorgen. Neem contact met ons op via belgium@berghoff.be en we begeleiden je graag door het retourproces.

Wat zijn de voorwaarden om mijn bestelling terug te zenden?


Het geretourneerde artikel moet volledig zijn; in de originele staat en met de verpakking intact. Dit betekent: het product is niet gebruikt; het product is niet beschadigd en vertoont geen sporen van gebruik; de verpakking is compleet en onbeschadigd.

De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening. Is er iets fout gegaan bij de bezorging van jouw artikel, of heb je een foutief of defect artikel ontvangen? Dan zijn de retourkosten voor ons natuurlijk.

Hoe weet ik of mijn terugzending is aanvaard?


Wij sturen je een retourbevestiging per e-mail wanneer we je retour ontvangen. We controleren dan de producten en bevestigen wanneer de retour wordt geaccepteerd.

Wanneer kan ik mijn terugbetaling verwachten?


Wanneer je de retourbevestiging hebt ontvangen via e-mail duurt het maximum 10 werkdagen voor de terugbetaling op je bankrekening staat.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?


Een verkeerde bestelling plaatsen kan gebeuren, alle begrip. We lossen dit graag voor je op. Wil je de bestelling aanpassen of herroepen, dan kan dat. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst.

Hou er wel rekening mee dat zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, we helaas geen wijzigingen meer kunnen aanbrengen.