Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

Exclusief Piet by BergHOFF

Exclusief Piet by BergHOFF

TV kok Piet Huysentruyt en BergHOFF lanceren een exclusieve collectie pannen. Een gedeelde passie voor koken, kwaliteit en design, afgekruid met een jarenlange ervaring: dit zijn de ingrediënten voor ‘Piet by BergHOFF’.

Hey foodies! We zijn verheugd om de lancering van onze exclusieve collectie met niemand minder dan de populaire TV-kok uit België, Piet Huysentruyt, aan te kondigen. Samen hebben we een lijn van hoge kwaliteit en prachtig ontworpen kookgerei gecreëerd die uw culinaire avonturen tot een fluitje van een cent maken.

Een opvallend stuk uit de collectie is onze innovatieve 5-in-1 pannenset, met een deksel dat ook dienst doet als snijplank en onderzetter. De set bestaat uit een rode pan van 24 cm, gemaakt van gegoten aluminium met Piet's kenmerkende ontwerp. Het deksel, dat ook als koekenpan kan worden gebruikt, is bij de set inbegrepen. De stoominzet kan ook worden gebruikt als bak- en ovenschaal, simpelweg door de siliconen mat in de inzet te plaatsen. Het universele glazen deksel (24 cm) past op de kookpan, koekenpan en steamer, en kan ook worden gebruikt als snijplank en onderzetter. Dankzij het glazen deksel kunt u uw kookproces gemakkelijk controleren zonder het deksel te verwijderen en warmte en energie te verliezen.


Duurzaam design 
Ons kookgerei is niet alleen stijlvol en veelzijdig, maar ook duurzaam. De hele set is gemaakt van lichtgewicht aluminium dat vrij is van PFOS en PFOA. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen, en we raden aan ze met de hand af te wassen voor langdurig gebruik. De pannen hebben ook een uitstekende warmtegeleiding, waardoor ze energiezuinig zijn.

De Piet by BergHOFF-collectie omvat ook koekenpannen met antikleeflaag (20 en 24 cm), roestvrijstalen steelpannen (24 en 28 cm) en een roestvrijstalen steelpan (18 cm). Alle artikelen zijn vrij van PFOS en PFOA.

De Piet by BergHOFF 5-in-1 pannenset is verkrijgbaar voor €209,95 en kan je vinden op onze webshop & in de BergHOFF verkooppunten.  Bekijk hier de video om de set in actie te zien.

We hopen dat je net zo van onze exclusieve collectie met Piet Huysentruyt houdt als wij. Laat ons weten wat je ervan vindt en deel je culinaire creaties met ons via de hashtag #PietbyBergHOFF. Happy cooking! 🍳💥

Meer berichten