Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

Electrolyse oppervlaktetechnologie?

Electrolyse oppervlaktetechnologie?

 

BergHOFF past alvast op 2 artikelen de nieuwste technologie in oppervlaktebehandeling toe. Deze methode verwijdert metalen en onzuiverheden door elektrolytische processen, waardoor een perfect gladde en schone oppervlakte ontstaat. Elektropolijsten vermindert micro-ruwheid en minimaliseert vuilaanhechting, wat zorgt voor een opmerkelijke reinheid en metallurgische zuiverheid. Elektropolijsten maakt optimaal gebruik van de corrosiebestendigheid van roestvrij staal. Het is veilig voor voedselcontact en zorgt voor duurzaamheid.

Met andere woorden: deze techniek geeft roestvrijstaal een soort antikleef-effect.

Bij onderstaande artikelen is deze techniek toegepast:

 

3950495 Braadpan Graphite 24cm

Op het gerecycleerde roestvrijstalen kookoppervlak kunt u rood vlees of gevogelte gemakkelijk dichtschroeien. De pan kan worden gebruikt op alle soorten kookplaten en kan ook in de oven worden gebruikt tot 250°C. De multi-lagen bodem van de pan zorgt voor optimale prestaties met een snelle en gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak. Deze pan is vaatwasserbestendig

 

3950496 Wokpan met deksel Graphite 24 cm

Deze gerecycleerde roestvrijstalen roerbakpan is ideaal voor eenpansgerechten. De volle bodem verzekert een snelle en gelijkmatige warmtegeleiding op alle kookplaten en is ovenbestendingtot 250°C voor perfect dichtgeschroeide groenten, vlees of vis.

De multi-lagen bodem van de pan zorgt voor optimale prestaties met een snelle en gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak. Deze wok kan in de vaatwasser.

 

Gezien beiden vervaardigd zijn uit gerecycled roestvrij staal, kunnen ze aangekocht worden met ecocheques.

Meer berichten